Veelgestelde vragen

Bij een bestelling vanaf €30,- wordt uw pakket binnen Nederland geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder de €30,- betaalt u  €5,95 voor de verzendkosten. Andere landen vindt u bij het betaalmenu van de verzendkosten per land bij verschillende orderwaardes.

Ons assortiment is direct uit eigen voorraad leverbaar. Voor 23:00u besteld = zelfde dag verzonden = vrijwel altijd de volgende dag in huis (geen bezorging op zondag).

IDeal
Betalen met iDeal kan via de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab.

Bancontact/Mister Cash & Maestro
Belgische klanten kunnen veilig, eenvoudig, kosteloos en zonder vertraging betalen via hun eigen bank met Bancontact/Mister Cash of Maestro.

Creditcard (MasterCard & VISA)
U kunt gemakkelijk en veilig met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen. Uiteraard brengen wij geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

Wanneer u een product bij ons bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het product van goede kwaliteit is. Standaard geven wij 3 maanden garantie, bij normaal gebruik, op alle producten die wij verkopen.

Wij adviseren u om de gemailde orderbevestiging met daarop uw bestelnummer goed te bewaren, met deze informatie kunnen wij uw eventuele klacht namelijk zo goed mogelijk in behandeling nemen.

Heeft u een product gekocht waar iets mis mee is, neem dan contact op met ons, info@klamboewinkel.nl , zodat wij kunnen proberen voor een gepaste oplossing te zorgen.

Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst.

Retouren of omruilingen (moet beslist in de originele verzegelde verpakking i.v.m. hygiëne) terugsturen en een briefje bijsluiten met daarin ordernummer, de vermelding van de maat/model waarvoor u wilt ruilen (vergezeld van uw adresgegevens).

Indien het niet in originele verpakking retour wordt gezonden zijn wij genoodzaakt om € 15,00 was- en herpakkingskosten in rekening te brengen.

Het verschil in geld tussen de verschillende maten wordt dan teruggestort/dient overgemaakt te worden. Verzendkosten worden niet vergoed.

Retouradres:

Klamboewinkel
Cypresstraat 51
5038KS TILBURG

Wij hebben geen fysieke winkels waar u uw bestelling af kunt halen maar uitsluitend een webwinkel. Ons kantoor is gevestigd in Breda. Het magazijn is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u thuis te bezorgen. Hierdoor is dit magazijn er niet op ingericht om klanten te ontvangen en is het dus niet mogelijk om uw bestelling daar zelf af te halen.

Ja, de verzending geschiedt door PostNL of DHL. Bent u niet thuis dan wordt het vaak nog een keer op een later tijdstip geprobeerd. Via de track&trace link is de status te bekijken.

De kleuren op uw scherm kunnen afwijken van de echte. We hebben de service om bij twijfel hierover u (gratis) kleurstaaltjes te sturen. Geef uw postadres en wens door op info@klamboewinkel.nl.

Ja, maar dat gaat alleen als u ook uw correcte e-mail adres invult.

Reeds 20 jaar waarborgen wij een goed product snel en correct aan u te leveren. Dit steeds zonder waarborgmerk, dit om onnodige kosten voor u te vermijden. Onze klanten zijn erg tevreden, zoals uit de reacties is gebleken. En is er onverhoopt toch een probleem lossen we dit zeer goed en coulant voor u op.